Choď na obsah Choď na menu
 


Veteráni CO

Pre absenciu iných možností som vytvoril priestor na webovej stránke, ktorý bude reflektovať aktivity bývalých príslušníkov Civilnej ochrany (obrany) na Slovensku.

 

Príspevky

65. výročie VÚ CO 3016 Malacky

4. 7. 2017

Bol som vyzvaný, aby som uverejnil článok Štefana Chňapka opisujúci históriu útvaru CO v Malackách a stretnutie jeho bývalých príslušníkov pri príležitosti 65. výročia vzniku útvaru. Zmyslom uverejnenia je umožniť prístup k článku aj záujemcom, ktorí sa k nemu nedostali prostredníctvom webovej stránky organizácie Vojenský veterán Bratislava - http://www.bezpzlozky.eu.

 

Portréty

12. 10. 2012

Neukončiteľný pokus o vytvorenie prehľadu veteránov CO s dostupnými fotografiami a faktografiou. Hranica medzi veteránmi a neveteránmi je neurčitá. V poslednom období je väčší záujem prezerať si súbor, ako byť v ňom zaradený. A tak zväčša pribúdajú mená s rokom, pri ktorom je krížik.

Posledná aktualizácia: 30.8.2023

 
Celý príspevok | Rubrika: Veteráni CO | Komentáre: 8

Ferčekovce

7. 10. 2012

Vo Ferčekovciach sa uskutočnilo prvé "výjazdné stretnutie" veteránov CO. Prinášam z neho oneskorenú komentovanú fotoreportáž.

 
Celý príspevok | Rubrika: Veteráni CO | Komentáre: 0

Ako éter

5. 10. 2012

Úvodná časť zamýšľaného seriálu príspevkov a fotoreportáží opisuje genézu stretnutí veteránov CO a zámery sprístupnenia fotografií, spomienok a prehľadov pre všetkých záujemcov.

Posledná aktualizácia: 24.2.2017

 
Celý príspevok | Rubrika: Veteráni CO | Komentáre: 0